Algemene voorwaarden

Norgsport.nl (hierna te noemen Norgsport) is een webshop die is opgezet door Schaats en Skeeler speciaal zaak Norg te Alkmaar. Schaats en Skeeler Speciaalzaak Norg is gevestigd aan de Helderseweg 30A 1817 BA te Alkmaar en als zodanig ingeschreven bij de KvK Alkmaar onder nummer; 53457471.

1. Bestelling voorwaarden
Op alle bestellingen die via deze webshop geplaatst zijn, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Norgsport heeft het recht inhoud van de webshop en deze voorwaarden ten alle tijden te wijzigen. Technische en/of kleurafwijkingen in de webshop worden voorbehouden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zetfouten in de webshop.

2. Bevestiging ontvangst
Alle op deze webshop getoonde artikelen zijn vrijblijvend totdat u een orderbevestiging per E-mail heeft ontvangen. Op deze bevestiging staat minimaal de artikelomschrijving, de prijs, het aantal artikelen, verzendkosten, uw naam en e-mail adres.

3. Overeenkomst; door de bestelling aan ons te verzenden, gaat u een overeenkomst aan met Norgsport waarmee u tevens aangeeft akkoord te gaan met de, in deze overeenkomst vermelde, gegevens. Waarbij Norgsport de verplichting heeft u zo snel mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen, en u de verplichting aangaat deze na betaling af te nemen.

4. Transport en kosten
Het risico tijdens het transport van de bestelde goederen is voor Norgsport en gaat over op het moment van aflevering aan u. De kosten voor de door u gedane bestelling bedragen: Verzendkosten minimaal €  7.25 bij een bestelling onder € 100,00. Hierboven zijn de verzendkosten gratis.

5. Levering
Levering geschiedt doorgaans 1-5 werkdag na ontvangst van betaling. Indien artikelen niet op voorraad zijn wordt u hiervan op de hoogte gesteld. In overleg kan de order op een later tijdstip worden na-geleverd of worden geannuleerd. Het bedrag zal dan binnen 7 dagen worden teruggestort.

6. Retouren
U kunt, na ontvangst van de bestelde artikelen, deze zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retour zenden, kosten voor deze retourzending zijn voor uw rekening. De goederen dienen onbeschadigd, niet gedragen, in originele verpakking en met factuurkopie retour gezonden te worden aan Schaats en Skeeler Speciaalzaak Norg, Helderseweg 30A, 1817BA te Alkmaar. Na ontvangst van de artikelen zal binnen 7 werkdagen het bedrag worden teruggestort. Norgsport heeft het recht om beschadigde en/of gedragen artikelen te weigeren, en in overleg met u, tot een waardevermindering over te gaan, en als zodanig een lager bedrag terug te storten.

7. Garantie
Is er iets aan de hand met een product dat u bij Norgsport.nl heeft aangeschaft, dan kunt u uiteraard een beroep doen op Norgsport.nl voor het uitvoeren van de garantie. De uitvoering van garantie wordt door Norgsport.nl opgevolgd conform de voorschriften van de fabrikant.

8. Klachten
Alle klachten of opmerkingen zullen door Norgsport in behandeling worden genomen. U kunt deze doorgeven via info@norgsport.nl of per telefoon op nummer: +31(0)72-5204747. Klachten zullen zo snel mogelijk worden afgehandeld.

CONTACT
Schaats en Skeelerspeciaalzaak Norg
Helderseweg 30A
1817BA Alkmaar
Telefoonnummer:072-5204747

internet: www.norgsport.nl
e.mail: info@norgsport.nl

KvK; 88366782
BTW nummer op aanvraag bij ons i.v.m eventuele mogelijkheden tot misbruik hiervan (persoons gegevens bescherming)
Bank: NL86 ABNA0413876187