JEUGDSCHAATSPLAN

Extra stimulans

Schaats- en Skeeler Speciaalzaak Norg wil de schaatssport, langebaan voor de jeugd via dit jeugdplan een extra stimulans geven en betaalbaar houden. Het plan is gebaseerd op een huur afspraak tussen de deelnemer en Schaats- en Skeeler Speciaalzaak Norg.
U kunt de schaatsen het gehele seizoen gebruiken.

Voor de genoemde prijzen worden de schaatsen 2 maal geslepen nl. één keer bij aflevering en één keer door de deelnemers zelf te bepalen (advies halverwege het seizoen).

Tevens bestaat de mogelijkheid, indien de deelnemer tijdens het seizoen uit de schaatsen is gegroeid, de schaatsen om te ruilen voor een grotere maat. Op deze wijze wordt voorkomen dat er niet wordt gekozen voor schaatsen op de groei.

Bij ons betaald u dus GEEN borg!!

Het ingevulde formulier kunt u meenemen als u de schaatsen komt passen, of mailen naar info@norgsport.nl.

 

inschijfformulier

Wij hebben de volgende schaatsen in het jeugdschaatsplan:

Huur

Vaste noor€ 70.-
Unlimited€ 60.-
Combi noor€ 60.-
Vaste noor met kuipschoen€ 110.-
Klapschaats€ 160.-

Algemene voorwaarden

Het seizoen loopt van 1 september t/m 15 maart. Voor 1 april van het aflopende seizoen dienen de schaatsen in de doos, terug te worden bezorgd bij Schaats en Skeeler Speciaalzaak Norg  Helderseweg 30a te Alkmaar. Bij terug bezorging zonder doos wordt € 5,= statiegeld in rekening gebracht.
Wanneer de schaatsen niet voor 1 april van het aflopende seizoen zijn teruggebracht wordt de door U getekende eenmalige incasso geïnd.
De schaatsen dienen in een verzorgde staat te worden terug bezorgd, de verzorging dient plaats te vinden op basis van de bijgeleverde onderhoudsafspraken.