OVER ONS

Norgsport werkt vanuit een grote passie voor de schaats – en skate- en skeelersport.

Zoals U op onze website kunt zien werken wij met alle bekende merken schaatsen, skeelers en inlineskates. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment   accessoires en onderhoudsproducten.

In onze zaak aan de Helderseweg te Alkmaar willen wij U gastvrij ontvangen in een sfeer die, zowel informeel als modern, de mogelijkheid biedt om van gedachten te wisselen over het schaatsen en skeeleren.

Op deze manier willen we zorgen voor een professionele ondersteuning bij het maken van keuzes, uit ons breed assortiment van schaatsen, skeelers en producten die het mogelijk maken de sporten op een plezierige en functionele manier te beoefenen.

Hierbij gaat het vaak om details die op het eerste gezicht In niet zo van belang lijken, maar tijdens het proces om te komen tot een keus van essentieel belang blijken te zijn.

Tijdens de keuze komen de volgende punten aan de orde:

  • Een goede informatie-uitwisseling over Uw wensen en de doelstellingen, tijdens het beoefenen van de sport, die U voor ogen hebt.
  • Het passen van verschillende producten. Hier dient met name antwoord te worden gegeven wat voelt het beste aan wat past bij mij.
  • Natuurlijk is het van belang dat de keus en het advies binnen de budgettaire doelstelling valt.
  • Een goede nazorg

Wij hebben veel kennis van het materiaal voor het wedstrijdschaatsen.

Deze kennis gebruiken wij tevens om jonge talenten te helpen evenals de enthousiaste wedstrijdrijder en toerschaatser.

Op basis van Uw eigen schaatstechniek kunnen wij U adviseren over wat de beste schaatsschoenen en ijzers voor U zijn zodat U goed beslagen ten ijs komt.

Naast onze kennis beschikken wij over een professionele werkplaats waar veel reparaties in eigenbeheer gedaan worden. Wij weten waar we over praten. Met kennis. En met een grote passie voor schaatsen en skeeleren.

Die passie delen we graag met U.